Vragen?

Onze diensten

Plaatsing

Zorgvuldig, proper en volgens de hoogste standaarden. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Onze diensten in detail

Onderhoud

Zowel voor installaties door ons geplaatst, alsook die van andere leveranciers / merken.

Onderhoud aanvragen

Herstelling

Onze ervaren technici zorgen dat uw herstelling opgelost wordt binnen de 24 uur.

Herstelling aanvragen

Levering

 • Zout voor uw waterontharder
 • Onderdelen & filters
 • Wisselstukken, ...
GRATIS offerte aanvragen

Onze Diensten

Huishoudelijk & Industrieel

Onze werking

Na het maken van een afspraak, komt onze technisch verantwoordelijke vrijblijvend bij u langs om een analyse te maken van uw wensen en behoeftes. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld. Bij instemming van de offerte, wordt er een afspraak gemaakt voor een professionele plaatsing van uw installatie. Nadien wordt u opgenomen in ons klantenbestand en later gecontacteerd voor het onderhoud.

Aqua Solutions zorgt ervoor dat er bij u een hoogwaardige installatie wordt geplaatst, waar u nog jarenlang voordelen aan heeft. Wij bespreken alles grondig, om zo tot een oplossing te komen die aan uw wensen en budget voldoet. Na de plaatsing van uw installatie krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking en het onderhoud ervan.

Zowel leiding- , grond- en regenwater kunnen wij zuiveren tot de zuiverste kwaliteit.

Aqua Solutions, uw all round partner voor al uw waterbehandelingssystemen.

Waarom onderhoud?

Het onderhoud van uw waterbehandelingsapparatuur is een belangrijk element binnen de dienstverlening van Aqua Solutions. Bij een onderhoudsovereenkomst heeft u geen omkijken naar uw installatie. Door tijdig onderhoud voorkomt u storingen en beschermt u zich tegen eventuele grotere onkosten.

Zorgeloos genieten dankzij een onderhoudscontract

Bespaar uzelf het omkijken naar uw installatie. Door het nemen van een onderhoudscontract neemt Aqua Solutions deze zorgen om zich en verwittigt u tijdig om een afspraak te maken voor het onderhoud. Dit geldt zowel voor alle waterbehandelingstoestellen als drinkwatersystemen, ongeacht het merk of leverancier.

Een standaard onderhoudscontract

Tijdens het verrichten van zo’n onderhoud, zullen wij steeds de volgende stappen doorlopen:

 • Visuele controle van de installatie
 • Testen van het toestel
 • Gehele ontsmetting van uw installatie
 • Vervangen of repareren van onderdelen
 • Vervangen van eventuele filters
 • Controle op veiligheid en goede werking

Onderhoud zonder zorgen

Aqua Solutions Service

Een storing van uw toestel is erg vervelend en kan op korte termijn zeer nadelig zijn voor u. Daarom vinden wij het belangrijk om steeds te uwer beschikking te staan. Zo kan u ons 7 dagen op 7 bereiken en zorgen wij ervoor dat uw storing binnen de 24u verholpen is. Ook als uw installatie van een andere leverancier of merk is, is een herstelling voor ons geen enkel probleem.

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.

Leveren van verbruiksmiddelen en onderdelen behoren ook tot onze diensten. De levertermijn is spoedig maar afhankelijk van de te leveren goederen. En dit zowel voor particulieren als professionele instellingen.

Wij staan in voor het leveren van: zouttabletten, onderdelen, filters, chemicaliën toepasbaar in de waterbehandeling en toestellen.


 • Aqua Solutions staat voor Service

  Service 7/7 - Binnen & buiten kantooruren -

  Aqua Solutions zorgt ervoor dat de plaatsing van uw toestellen steeds zorgvuldig en proper gebeurt. Maar het stopt hier niet. Wij hebben ook een uitstekende dienst na verkoop. Zo worden onze klanten opgenomen in ons bestand en gecontacteerd voor het onderhoud, zodat u het niet uit het oog verliest.

  Wij vinden het belangrijk om een uitstekende service te leveren, uw herstelling wordt dan ook binnen de 24 uur opgelost. Ook tijdens het weekend zijn wij beschikbaar.

  Aqua Solutions maakt er werk van om de waterkwaliteit op pijl te houden. Een storing moet volgens ons dan ook zo snel mogelijk verholpen worden. Heeft u een storing of calamiteit? Aarzel dan niet om ons onmiddellijk te contacteren. Als wij er niet in slagen om de storing telefonisch te verhelpen, komt onze technieker tot bij u.

  Bel ons op het nummer +32 483 25 47 69.

  Contacteer ons via mail info@aqua-solutions.be
 • DELTA Waterontkalkers
 • Gratis zout en gratis voor-filter
 • Drinkwatersystemen Nexus
 • Gratis filtratie
 • Zandfilter regenwater zuiveren
 • Drinkwatersystemen Elite
 • Omgekeerde Osmose
 • Drinkwatersystemen Niagara

Bestel hier uw zout

Welke waterverzachter?